A sütőt előmelegítjük 220 fokra (alsó-felső) sütőpapírral bélelt tepsivel. A liszteket elkeverjük a sütőporral, a sóval, a kardamommal és összemorzsoljuk a hideg vajjal. Hozzákeverjük a feldarabolt epret, a kristálycukrot, a vaníliás cukrot, végül elkeverjük a tejjel.
Egy ragacsos tésztát kapunk, amit lisztezett deszkán kör alakúra és 3 cm vastagra nyújtunk és 10 szeletre vágjuk.
A scone-okat a forró tepsire tesszük, a tetejüket megkenjük tejjel és 15 perc alatt készre sütjük.
A glazúrhoz a citromlevet elkeverjük az átszitált porcukorral, hogy vastagon csurgatható legyen. Ha kihűltek a sütik, a tetejüket glazúrral csurgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.