A száraz anyagokat kimérjük, majd hozzáadjuk a tojást és egy kis tejet, és kézi robotgéppel csomómentesre keverjük a tésztát. Ha sima, akkor fokozatosan hozzáadva a maradék tejet, egyneművé keverjük.
Kiolajozott, felforrósított palacsintasütőben merőkanalankét kisütjük a tésztát.
A túrót, ízlés szerint édesítjük, majd a palacsinta közepére egy túrócsíkot halmozunk, majd melléhúzunk egy csík eperlekvárt, és feltekerjük.
Megjegyzés
Nekem ez a legjobb palacsinta, mert a 3 lisztérzékeny gyermekem fogyaszhatja :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.