Az extra ropogós rántott csirkecomb elkészítéséhez a combokról lehúzzuk a bőrt, majd megsózzuk, és a lisztben, a felvert tojásokban és a zsemlemorzsában megforgatjuk őket.
Ezután meghempergetjük a húsokat ismét a tojásban, végül pedig a kukoricapehelyben. Ügyeljünk rá, hogy utóbbi mindenhol befedje őket.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és két részletben aranyszínűre sütjük benne a combokat.
Konyhai papírtörlőre szedjük, és alaposan lecsepegtetjük őket. Azonnal tálaljuk ízlés szerinti körettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.