A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a liszthez a Cayenne borsot, a snidlinget, a pirosparikát és a az egészen apróra aprított fokhagymát, majd beleforgatjuk a combokat.
A tojásokat enyhén felverjük, sózzuk majd ebben is megforgatjuk a combokat, végül az enyhén összezúzott kukoricapehelyben is meghempergetjük a csirkét.
Egy nagyobb lábosban közepes lángon olajat hevítünk, majd a comb méretétől függően kb. 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük a csirkéket. A coleslaw káposztasaláta tökéletes választás a combok mellé, köretnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.