A füstölt szalonnát felszeleteljük és bevagdaljuk, majd takarék lángon szép barnára sütjük.
Enyhén sós vízben megfőzzük a burgonyát és a tojást. A főtt tojást hideg vízbe tesszük és meghámozzuk, a burgonyákat nem tesszük vízbe, hanem hagyjuk maguktól kihűlni, mert úgy egyszerűbb lesz meghámozni.
A meghámozott burgonyát felszeletve helyezzük tányérra és megszórjuk szárított petrezselyemmel. Ezután a tányérra helyezzük a tojást, a sült szalonnát, a szeletelt füstölt kolbászt és a savanyú uborkát. Kiadó, bőséges reggeli "nagyapáink idejéből".
Megjegyzés
Téli hétvégi reggeleken egy ilyen kiadós reggeli és bármilyen akadály legyőzhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.