A fagylalthoz összemelegítjük a mogyorókrémet a tejjel, a cukor felével, a vaníliarudak kikapart magjaival és a tejszínnel. Lehúzzuk a tűzről, majd hozzáadjuk a maradék cukorral felhabosított tojássárgájákat.
Visszatesszük a tűzre, és besűrűsítjük a keveréket (85 fokosra melegítjük, tovább nem). Hagyjuk kihűlni, majd a hűtőbe tesszük legalább 4 órára. Kihabosítjuk fagylaltgépben, vagy óránként átkeverjük elektromos habverővel. Végül beleforgatjuk a felaprított csokoládés kekszet.
Egy forró serpenyőben megpirítjuk az apróra vágott banánt. Ezzel megszórva és sós karamellöntettel meglocsolva tálaljuk a fagylaltot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.