A feltört tojásokat kettéválasztjuk. A tojássárgákat keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a cukrot és az elektromos habverővel fehéredésig keverjük.
A liszthez hozzáadjuk a sütőport, a vaníliás cukrot, a reszelt citromhéjat, majd belekeverjük az aprított kandírozott gyümölcsöket.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, 1/3 részét belekeverjük a sárgájába, és adunk hozzá egy kevés gyümölcsös lisztet. Ezután 1/3-1/3 arányban felváltva hozzáadjuk a habot és a lisztet (a masszát óvatosan forgatjuk át, alulról felfelé forgatva, nem keverve).
A formát kibéleljük, és a 180 fokra előmelegített sütőben 40-45 percig sütjük a tésztát. Amikor elkészült, résnyire nyitott sütőajtónál hagyjuk langyosra hűlni, majd levesszük a sütőlapot és rácsra téve hagyjuk kihűlni. Szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.