Egy nagy keverőtálban összekeverjük alaposan a száraz hozzávalókat: a lisztet, a zabpelyhet, a sütőport, a szódabikarbónát, a gyömbért, a fahéjat és a szerecsendiót. Egy kisebb mélyedést képzünk a halom közepén a folyékony hozzávalóknak. Beleöntjük a tojások sárgáját, a joghurtot, a mézet, valamint a pürésített körtét és a mazsolát is. Alaposan összedolgozzuk a keveréket - ügyeljünk rá, hogy a száraz hozzávalók is mind az elegy részét képezzék.
Ha elkészültünk, 2/3-ig töltjük a kiolajozott muffinformákat, a tetejükre díszítésként 1-1 gerezd körtét helyezünk.
A 180 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.