Elkészítés: A felengedett gesztenyemasszát a tejszínnel és a
cukorral habosra verjük, letakarjuk, és hűtőbe tesszük.
Az almákat megmossuk, félbevágjuk, magházukat kivesszük. Sütőben puhára sütjük (kb. 45 perc, 180 fokon).
Ha kihűlt az alma, húsát kikanalazzuk, és habosra keverjük a tojásfehérjével és a porcukorral.
A gesztenyekrémet és az almahabot váltakozva kehelybe rétegezzük úgy, hogy a rétegek közé babapiskótát tördelünk.
A tetejét tejszínhabbal díszítjük, megszórjuk kakaóporral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.