A piskótát a szokásos módon elkészítjük. Tojásfehérjéket a citromlével, sóval és az édesítőkkel kemény habbá verjük. A liszteket és a szódabikarbónát egy tálban jól elkeverjük. A tojássárgáját és a zsírt a fehérjehabhoz adva egy kézi habverővel összekeverjük, majd a lisztkeveréket is belekeverjük.
Egy lapos tepsibe, amit előzőleg sütőpapírral kibéleltünk, egyenletesen elkenjük. 180 fokos sütőben 5 percig sütjük, majd visszavesszük a hőmérsékletet 150 fokra, és arany barnára sütjük. Amikor készen van, papírostul kiemeljük a piskótát egy konyharuhára és pár perc elteltével felcsavarjuk.
Amíg a piskóta sül, fel lehet tenni a csoki kencét főzni. A kókusztejet az édesítővel és a zsiradékkal ép hogy felforraljuk, majd levesszük a tűzről és hozzákeverjük a kakaóport.
A gesztenyemasszát, miután kiolvadt, egy keverőtálba tesszük és a kissé megolvasztott zsiradékkal és az édesítővel habosra keverjük.
Miután a piskóta kihűlt, a csoki kencével meglocsoljuk, és egy evőkanál, vagy spatula segítségével elkenjük, hogy minden hová jusson. Ez után jöhet a gesztenye krém, amit szintén elkenünk a piskótán egyenletesen, de maradjon 2 bő evőkanálnyi a rolád külsejére is.
Szépen feltekerjük a roládot és felöltöztetjük a maradék krémmel. Villával megcsíkozzuk a tetejét és minimum 2 órára hűtőszekrénybe tesszük. Szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.