- A gluténmentes gyümölcstorta piskótájához habosra keverjük a cukrot a tojásokkal és óvatosan egy spatula segítségével beleforgatjuk a lisztet.
- A gyümölcstortaformába sütőpapírt teszünk, és belesimítjuk a masszát, majd 170 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt megsütjük.
- A krémhez egy lábosban csomómentesre keverjük a pudingport, a tojássárgáját, a cukrot a növényi itallal, és sűrű krémet főzünk belőle. Még forrón hozzákeverjük a tejszínt, és langyosan a piskóta tetejére simítjuk.
- Ízlés szerint díszítjük gyümölcsökkel, a tetejére tehetünk tortazselét, melyet a csomagoláson található utasítás szerint készítünk el.
Tipp: Koháriné Szabó Éva gluténmentes receptjeit megtalálod weboldalán, a Gluténmentes íz-lik blogon.