A száraz összetevőket (lisztek, keményítő, sütőpor, szódabikarbóna, só, darált mandula, esetleg édesítőszer, fahéj) és a folyékonyakat (tej, tojás, kókuszolaj, egyéb olaj, aroma, rum) két külön tálban először összekeverjük, majd a száraz keverékbe beleforgatjuk a folyékonyat. Ha mézet vagy szirupot használunk azt a legjobb ez után hozzáadni.
Margarinnal kikenjük a tepsit (az enyém 30,5x10,5cm) és beleöntjük a tésztát. 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük. Kb. 15 percnél tűpróbával ellenőrizhetjük. Ha aranybarna színű és a tetején végighúzódik egy kisebb repedés, készen van. Ha kivettük a sütőből, sütőrácsra fordítjuk, és hagyjuk kihűlni. Lekvárral vagy mézzel fogyasztva tea és kávé mellé tökéletes.
Glutén-, tej-, cukor- és tojásmentes változatban is elkészíthető sütemény, iylenkor a tojás helyett egy darab villával összetört banán kerül bele, a méz helyett bármilyen folyákony cukorpótló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.