A gránátalmát felvágjuk, magjait kiszedjük, félretesszük. A muffinformákat kapszlikkal kibéleljük, a sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A lisztet, a sütőport és a kakaóport egy keverőtálban összekeverjük. A puha margarint a tojást, az eritritet a baracklekvárt robotgéppel összekeverjük, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket, végül a gránátalma magocskákat is. a tésztát muffinkapszlikba kanalazzuk, és előmelegített 180 fokos sütőben, 20 perc alatt készre sütjük. Amíg sül, a Hulalát habbá verjük, a mascarponét az eritritporral kihabosítjuk, végül a két krémet óvatosan összeverjük.
A krémet a kihűlt muffinok tetejére halmozzuk, egy sima csöves habzsák segítségével. Végül rozmaring ágacskákkal díszítjük, és egy kevés porcukorral, vagy poreritrittel megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.