A gombaleves elkészítéséhez az olajon megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott gombát és pároljuk egy kicsit. Mikor szépen összefonnyadt, hozzáadjuk a megtiszított és felkockázott zöldségeket.
Megszórjuk őrölt pirospaprikával, sóval, ételízesítővel, borssal és összeforgatjuk. Ezután felöntjük vízzel és felforraljuk. Mikor már szinte minden zöldség puha, elkészítjük a galuskát.
Egy tálba lisztet teszünk, majd hozzáadunk egy tojást és sót, és fokozatos víz hozzáadásával nokedli tésztát kavarunk belőle.
A nokedlitésztát forrásba lévő vízbe szaggatjuk, majd leszűrjük és hozzáadjuk a kész leveshez. Igény szerint a nokedlit közvetlenül a levesbe is szaggathatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.