A spárgák fás részét levágom, majd a sípokat kettévágom. Sós vízben megfőzöm.
Közben a hagymákat és a petrezselymet aprítom, a sajtot lereszelem a nagy lyukon. A paradicsomot kockára vágom. A tojásokat felverem, sózom, borsozom, szórok bele szerecsendiót, beleteszem a petrezselymet, összekeverem.
Egy serpenyőben a bacont megsütöm, ráteszem a hagymákat, megdinsztelem, majd a gombát és paradicsomot, valamint a spárgát is belerakom, átkeverem, majd félreteszem.
A serpenyőbe teszek vajat. Amikor megolvadt, beleöntöm a tojást, egy lapáttal kicsit meghúzogatom, amikor majdnem kész, az egyik felére pakolom a zöldségeket, a reszelt sajtot. Majd ráhajtom a másik felét, s egy római saláta levelekkel borított tányérra csúsztatom. Díszítem paradicsomszeletekkel és koriander levéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.