A gombát megpucoljuk, majd a hagymával egy serpenyőben, kevés zsiradékon lepároljuk addig, hogy elfője a levét. A párolt gombát a hússal, a fokhagymával, és a cukkinivel egy tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk ízlésünknek megfelelően.
Egy sütőtálba elhelyezzük a szalonna szeleteket úgy, hogy azok összeérjenek. A közepére halmozzuk a gombás húst, majd a szalonna szeleteket felváltva ráhajtogatjuk. Akkor csináltuk jól, ha a töltelék nem látszik.
Egy kanál zsírt teszünk a tetejére, és előmelegített 180 fokos sütőben sütjük kb. 1,5 órát. Tálalhatjuk azonnal körettel, de hidegen, vékonyra szeletelve kitűnő felvágott egy reggelihez, vagy vacsorához.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.