A kukoricadarát a forrásban lévő alaplébe öntjük, és addig főzzük, amíg sűsű kása állagú nem lesz. Ha szükséges, még öntünk rá vizet, és sózzuk is, ha kell.
Az egészet egy kb. 5 cm magas, szögletes edénybe öntjük, amit előzőleg a kanál olajjal kicsit kikentünk, és kihűtjük.
Amikor kihűlt, kiborítjuk az edényből, és felvágjuk. Egy grillezésre alkalmas serpenyőben, vagy grill rácson ( álltalában nehéz bordázott teflonban szoktam sütni) mindkét oldalát pirosra pirítjuk.
Megjegyzés
Szaftos húsok mellé nagyon jó köret. Egyszerű, olcsó és mutatós.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.