A prósza hozzávalóit összekeverjük egy tálban úgy, hogy a szódabikarbónát és a sütőport összekeverjük, és csak a legvégén adjuk hozzá. A végeredmény kicsit keményebb állagú legyen, mint egy piskóta tésztája.
2 közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral, ezekbe osztjuk el a masszánkat. Megszórjuk a cukrozott darált dióval úgy, hogy a sárga tészta ne látszódjon ki, majd alaposan megrakjuk házi szilvalekvárral. 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 25- 30 perc alatt készre sütjük.
Sütés után megszórjuk kristálycukorral a prószánkat , és szeletelhető!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.