A csirkemellet megtisztítjuk, apró darabokra vágjuk, majd összeforgatjuk a fűszerekkel, a tojással és a zapbehelyliszttel. Félretesszük pihentetni.
A puliszkához a vizet felforraljuk, hozzáöntjük a kukoricadarát, és egy csipet sóval, folyamatos kevergetés mellett kb. 5 percig főzzük. Ezután egy vajjal kikent tányérra szedjük. Egy pohárral korongokat vágunk ki belőle.
A csirkés masszából 2 tenyérnyi pogácsát készítünk. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, hozzáöntjük az olajat, majd a csirkés pogácsák mindkét oldalát ropogósra sütjük 2-3 perc alatt.
A polentakorongokat is megprirítjuk a serpenyőben, mindkét oldalukon, majd a felezett mozzarellával szendvicsként tálaljuk. Sóval és borssal ízesített paradicsompürével kínáljuk a csirke mellé.
Megjegyzés
Könnyű, üde vacsora, egy pohár rozé nem rontja el. Az arányok változtatásával előételként vagy főételként is adhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.