A tormát és a citrom héját lereszeljük, a citrom felét kifacsarjuk. A majonézt simára keverjük a tormával, a citromhéjjal és -lével, majd fogyasztásig a hűtőbe tesszük.
A grillt előkészítjük a sütéshez. A kolbászokat villával megszurkáljuk, a rostélyra fektetjük, és körbeforgatva sütjük 8-10 percig.
Közben a rukkolát megmossuk, leszárítjuk és kisebb darabokra tépjük. A céklát lecsepegtetjük.
A bagetteket 6 részre osztjuk, felvágjuk, majd megtöltjük a céklával, a rukkolával és a sült kolbászokkal. Végül a kolbászokra tetszés szerint mustárt vagy ketchupot kenünk.
Megjegyzés
A bagettekbe a tormás cékla helyett hagymás tölteléket tehetsz. Ehhez egy alumínium grilltálcában keverj össze 3 fej felkarikázott lila hagymát 4 ek olívaolajjal és némi sóval, majd többször átforgatva süsd puhára a grillen 2-4 perc alatt. Végül egy tálban forgasd össze 4 ek vörösborecettel, 2 tk finom szemcséjű kristálycukorral és 2 tk aprított kakukkfűvel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.