A narancsot megpucoljuk, majd apró kockákra vágjuk, a céklát lecsepegtetjük, majd felaprítjuk.
Egy tálban összekeverjük a céklát, a narancsot, annak levét és a fehérborecetet. Megsózzuk és megborsozzuk.
A halloumi sajtokat megborsozzuk, nyolc darabra vágjuk, majd 1-2 percig grillezzük vagy sütjük, míg aranybarna és ropogós nem lesz a külseje és olvadni nem kezd.
A salátához adjuk a felaprított vízitormát vagy a madársalátát, és összekeverjük. A salátát a tányérokra szedjük, majd ráhelyezünk 2-2 kocka forró sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.