A húst gondosan megtisztítjuk, majd zsineggel megkötözzük, hogy henger alakú legyen. A gyömbért és a fokhagymát meghámozzuk, finomra zúzzuk. Az olajat egy kuktafazékban felforrósítjuk, majd a gyömbért és a fokhagymát megfonnyasztjuk rajta. Hozzáadjuk a húst és nagy lángon körbepirítjuk. Felöntjük a szójaszósszal, és annyi vízzel, amennyi a húst éppen ellepi. A hőt mérsékeljük, majd az edényt lefedjük és a húst kb. 2 órán keresztül főzzük.
A narancsot megmossuk, a héját lereszeljük. A vajat felforrósítjuk, majd a zsemlemorzsát megpirítjuk rajta. A tűzről levesszük, hozzáadjuk a narancshéjat, majd a durvára vágott petrezselymet.
A húst kiemeljük az edényből, alufóliával lefedjük és 10 percig pihentetjük. A visszamaradt párolólevet sűrűre befőzzük. A húst felszeleteljük és a narancsos-petrezselymes morzsát rákanalazzuk. Mézes sütőtök vagy édesburgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.