A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat felhabosítjuk a nyírfacukorral, a citrom kifacsart levével, a narancshéjjal- és lével, valamint a meghámozott, lereszelt gyömbérrel.
Egy másik tálban összekeverjük a darált mandulát, a lisztet, a sütőport és a 30 dkg megtisztított, finomra reszelt sárgarépát.
Összeöntjük a két tál tartalmát, alaposan összedolgozzuk, végül óvatosan beleforgatjuk a keményre vert tojásfehérjét.
Az így kapott masszát elosztjuk 30 db tetszőleges alakú szilikonformában. A tortácskákat a 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 20 percre, majd lefedjük alufóliával, és további 20 percig sütjük.
A sárgarépát meghámozzuk, és finomra reszeljük. Ezzel, valamint a szeletelt mandulával megszórva kínáljuk a tortácskákat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.