A csokoládét és a tejszínt vízgőz felett összeolvasztjuk, majd hozzáadjuk likőrt és a feldarabolt kandírozott gyömbért. A tűzről levéve egy tálba tesszük, hagyjuk kihűlni, és hűtőben dermesszük legalább 2 órát.
A csokoládékrém 1/4 részét kivesszük, a többit a hűtőben hagyjuk, nehogy megolvadjon. Egy teáskanállal adagoljuk a trüffel krémet, egy tálcára formázunk a kezünkkel belőle kis labdákat. Hűtőbe tesszük, amíg kissé megkeményednek. Ezután kakaóporba forgatjuk, és kész is.
Friss bonbon – nem tartalmaz tartósítószert, ezért érdemes hűtőben tárolni, és 2 héten belül elfogyasztani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.