Egy tálban összekeverjük a zabot, a diót, az eritritet a fahéjat, a sütőport és a citrom héját!
Egy másik tálban botmixerrel összedolgozzuk a tojást, a tejet, és a banánokat.
Egy kisebb tepsit (tálat) kivajazunk. Az aljára szórjuk a zabos keverék felét, a következő rétegnek ráhalmozzuk a gyümölcsöt, amelyből hagyunk egy kicsit a tetejére is. Végül rászórjuk a maradék zabos keveréket is.
A sütőtálba öntjük a folyékony mixet is, majd a tetejére tesszük a maradék gyümölcsöt.
Előmelegített sütőben 180 fokon 30-35 percen alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Otthon már kezdtük unni a hagyományos zabkását, ezért hétvégén újítottunk! Nagy siker volt, állandó szereplője lesz a reggeliknek! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.