A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, majd húsz percet hűtőben pihentetjük. Ezután fél cm vastagságúra kinyújtjuk és köröket szaggatunk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
A tésztát addig sütjük míg halvány barna nem lesz. A barnaságát a méz okozza. A korongokat hagyjuk kihűlni. A korongok felét ezután bevonjuk az étolajjal hígított olvasztott csokoládéval és hagyjuk dermedni.
A 4 db tojás fehérjét egy tálba helyezzük, hozzáadjuk a porcukrot és gőz felett kemény habbá verjük. A bevonatlan korongra tojáshabot helyezünk evőkanál vagy habzsák segítségével, majd a tetejére csokoládés korongot teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.