A lisztet elkeverjük a sütőporral. Hozzáadjuk a margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot és a tojássárgáját, majd alaposan összedolgozzuk.
Margarinnal kikent, liszttel megszórt, közepes méretű tepsibe simítjuk a tésztát, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt félig megsütjük.
A leszemezett, megmosott és leszárított ribizlit a tésztára halmozzuk. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd a ribizli tetejére simítjuk, és addig sütjük, amíg a tojáshab aranyszínű lesz.
Megjegyzés
Ajánlom, mert nagyon hamar elkészül, és bármilyen gyümölccsel elkészíthető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.