A szalonnát vékony csíkokra szeljük, a hagymát megtisztítjuk, majd félkarikákra vágjuk. A kenyérszeleteknek a héját levágjuk, majd azt is felcsíkozzuk.
Kevés zsíron enyhén megpirítotjuk a csíkokra vágott kenyeret, majd félretesszük. A tojásokat enyhén felverjük, kicsit megsózzuk, elkeverjük szárított, aprított snidlinggel, majd 1 cm vastag összehajtott lepényt sütünk belőle. Ezt is felcsíkozzuk.
Ugyanabban a serpenyőben, üvegesre pirítjuk a szalonnacsíkokat, majd hozzáadjuk a hagymát is. Megsózzuk, és rövid ideig együtt sütjük. Egy löttyintés fehérbort hozzáöntünk, és amikor az alkohol elpárolgott belőle, a serpenyőbe kerül a felcsíkozott tojáslepény, majd a pirított kenyércsíkok is.
Összeforgatjuk, megvárjuk, hogy a kenyér felszívja a kevés keletkezett szaftot, és tálalhatjuk. Meghintjük őrölt pirospaprikával, és 2 nagy kanál tejföllel elkeverve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.