A száraz hozzávalókat egy keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a tojásokat és 3 dl vizet, összegyúrjuk, majd 1,5 dl vizet öntünk még hozzá, és tésztaállagúra keverjük. A hűtőbe tesszük 1 órára.
A hűtőből kivéve cipót formálunk a tésztából, és légkeveréses sütőben 170 fokon 20-25 perc alatt megsütjük.
Megjegyzés
100%-ban helyettesíti a gabonakenyeret. Kb. 70-75 dkg-os kenyeret kapunk, de zsemleformákat is készíthetünk a tésztából. A sütési idő sütőtől függően változhat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.