A harcsafilét hideg vízben megmossuk, kockákra vágjuk. A szalonnát felkockázzuk. A zöldségeket megmossuk. A paradicsomot négyfelé vágjuk, a paprikákat kimagozzuk, a húsát feldaraboljuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, kockákra vágjuk.
Egy lábasban alacsony hőmérsékleten zsírjára pirítjuk a szalonnát, majd kiszedjük. A visszamaradt zsiradék felét egy nagyobb serpenyőbe öntjük, a maradékon megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot, és együtt pirítjuk néhány percig. Levesszük a lábast a tűzről, hozzáadjuk a pirospaprikát, elkeverjük, majd botmixerrel pürésítjük az alapot.
Visszatesszük a tűzre a lábast, a paradicsomos-paprikás alaphoz adjuk a halat, elkeverjük, és együtt főzzük néhány percig. Közben simára keverjük a tejszínt a tejföllel, és a harcsapaprikáshoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a megmosott, apróra vágott kaprot, majd készre főzzük kb. 10 perc alatt.
A túrós csuszához a tésztát nagyobb darabokra törjük, és lobogó, sós vízben, a csomagoláson található útmutatás szerint kifőzzük, azután leszűrjük. Felhevítjük a serpenyőbe öntött zsiradékot, rátesszük a tésztát, és néhány percig pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a tejföllel kikevert túrót, majd a szalonnát. A harcsapaprikást a túrós csuszával és a megmaradt tejföllel, némi sült szalonnával díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.