A vizet a cukorral felforraljuk, lehűtjük. A hozzávalókat alaposan összekeverjük, majd 3-5 literes üvegekbe töltjük.
5 napig állni hagyjuk, lehetőleg fénymentes, hűvös helyen, majd palackokba töltjük. Folpakkal lezárjuk a tetejüket, majd kupakokat csavarunk rájuk. Sötét pincében hónapokig eláll.
Tavaly végre a spanyolviaszt is feltaláltuk a szörp palackozásakor, a szörpkészítés során keletkező hulladék egy részének hasznosításával. Ugyanis a citromszeletek beköltöztek a fagyasztószekrénybe, és finom bodzalimonádé keletkezik belőlük apránként.
A receptet és a fotót Megtudjuknezni küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.