A 6 darab tojássárgáját és egy tojásfehérjét, egy csipetnyi sóval, rummal, szódabikarbónával, tejföllel és liszttel összedolgozunk úgy hogy könnyen összegyúrható tésztát nem kapjunk.
Ha simává dolgoztuk, enyhén lisztezett gyúródeszkára tesszük, kinyújtjuk, majd derelyevágóval körülbelül 1 cm széles csíkokat vágunk belőle, és forró olajban kisütjük.
A kisült herókákat törlőpapírra tesszük és vaníliás cukorral megszórva tálaljuk.
Megjegyzés
A TV Paprika Édes nagyik finom sütik című műsorából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.