A füstölt tartját megfőzzük, majd hagyjuk kihűlni a vízzel együtt, hogy szaftos és szeletelhető legyen.
A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük. Amikor megfőttek, meghámozzuk, a talpukat és a tetejüket levágjuk. A tojások belsejéből a sárgáját kikaparjuk, és egy tálba tesszük. Ehhez hozzáadjuk a tejfölt, a mustárt és fél fej megtisztított és apróra vágott vöröshagymát, majd sóval és borssal ízesítjük. Egy villával összekeverjük a hozzávalókat, majd a kész krémet visszatöltjük a tojásokba.
A krémmel töltött tojásokra ráhelyezzük a tetejüket, és kész is a töltött tojás. A fekete szemes bors és a sárgarépa segítségével a tojásokból csibét is készíthetünk: a szemes bors lesz a szeme, a sárgarépából pedig tarajt és csőrt csinálhatunk neki.
A kihűlt tarját felszeleteljük és friss salátalevelkre tesszük. Tálaláskor mellé rakjuk a töltött tojásokat, a felkockázott füstölt sajtot és a maradék fél fej vöröshagymát felszeletelve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.