Elkészítés: A krumplit, a répát, a zellergumót feldarabolom, a póréhagymát felkarikázom. Felolvasztom a vajat, belerakom a zöldségeket. Pár percig állandó kevergetés mellett párolom, majd ráteszem a zúzott fokhagymát, a zellerlevelet és a rozmaringot.
Ráöntök (szigorúan) forró vizet, amennyi ellepi. Beleteszem az ételízesitőt vagy a leveskockát.
Megfőzöm puhára, majd botmixerrel pépesítem. Visszahelyezem a tűzre, öntök rá 1 bögre forró vizet, és hozzáadom a tejfölt. Ilyenkor megkóstolom, elég sós-e, ha nagyon sűrűnek találom, még teszek hozzá egy kis vizet. Aki szereti, tehet bele borsot. Újra felforralom, majd tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.