Egy tálban összedolgozzuk a palacsintatészta alapanyagait, majd csomómentesre keverjük. A serpenyőben előmelegítünk egy kévés olajat, majd hagyományos módon kisütjük a palacsintákat.
A hagymát apróra vágjuk,a bacont felkockázzuk, majd a felmelegített olajon üvegesre pároljuk. Kevergetés közben hozzáadjuk a pirospaprikát, majd a csirkemellet. Lefedve, kis lángon elkezdjük főzni. Közben a paradicsomot és a paprikát felvágjuk és hozzáadjuk, sózzuk borsózzuk.
Fedő alatt még 20 percig főzzük, ezután a paradicsomlevet hozzáöntjük és még 10 percig főzzük. Ha a hús megpuhult, kivesszük. A szószt botmixerrel krémesre keverjük. A tejfölt elkeverjük egy kevés szósszal és visszaöntjük az alaphoz. Ezután a tejszint is hozzáadjuk és forralásig hagyjuk, a gázt elzárjuk.
A csirkemellet kockára vágjuk és egy evőkanál szósszal elkeverjük. Megtöltjük a palacsintát a hússal, feltekerjük, 3 részre vágjuk, majd ráöntünk egy meregetőnyi szószt. Petrezselyemmel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.