A kenyérszeleteket vízbe áztatjuk, majd kicsavarjuk, és hozzáadjuk egy nagyobb keverőtálba tett darált húsunkhoz. A hagymákat meghámozzuk és lereszeljük, a petrezselymet felaprítjuk és ezeket, a fűszerekkel együtt, a húsos masszához adjuk. Az egészet alaposan összedolgozzuk, és kisebb gombócokat formálunk belőle.
Egy serpenyőben egy kevés olajat hevítünk, és körbepirítjük benne a gombócokat.
A mártáshoz az olajat melegítjük, beleöntjük a paradicsompürét, majd felöntjük a vízben elekevert bolognai alappal. Befűszerezzük és összeforraljuk. A gombócokat egy nagy jénaiba rakjuk, majd ráöntjük a szószt, és 180 fokos sütőben, 30-40 perc alatt készre sütjkük.
A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint. Tálaláskor a tésztára gombócokat és szaftot halmozunk, majd megszórjuk reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.