A leveshez a húst apró kockákra vágjuk. A felaprított vöröshagymát a zsíron megpirítjuk, elkeverjük benne a fűszerpaprikát, hozzáadjuk a húst, majd néhány percnyi pirítás után felengedjük vízzel. Ízesítjük a fűszerekkel, majd az apróravágott burgonyával készre főzzük.
A gombóchoza húst és a zöldségeket megdaráljuk. A tojással,a liszttel, az apróra vágott vöröshagymával, azúzott fokhagymával és a fűszerekkel összedolgozzuk,majd a masszából diónyi gombócokatkészítünk vizes kézzel. A forrásban lévő levesbetesszük, és kb. tíz percig főzzük. Amikor kész,bőven meghintjük apróra vágott petrezselyemzöldjével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.