A piskótához a tojást kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, hozzáaadjuk a lisztet, a keményítőt a sütőport és a vizet és jól összekeverjük, majd egy 24 cm-es tortaformában megsütjük.
A kávéba belekeverjük az aromát, majd a piskótákat egyenként megmártjuk benne. A piskótákat elosztjuk a tortalapon, majd a krémes krémport a tejjel keményre felverjük és a piskótára kenjük, majd a hűtőben dermedésig hűtjük. A tejszínből és a cukorból habot verünk, és a csillagcsővel ellátott habzsákból díszítést készítünk, majd a félbevágott babapiskótával díszítjük a tortát. Megszórjuk mandulával, és mindegyik habrózsa mellé narancshéjából csíkokat vághatunk ezzel díszíthetjük még a piskótát. Behűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.