Egy nagy tálban a lisztet a vajjal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, a tojássárgáját, a citrom héját, és az egész tésztát összedolgozzuk.Fóliába csomagolva, a hűtőben, fél órát pihentetjük.
A tésztát 2-3 mm vastag lappá nyújtjuk, és nyuszi formára kiszaggatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük őket, és 180 foka előmelegített sütőben, 5-7 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni.
A porcukrot a tojásfehérjével jól elkeverjük, és a krémet több részre osztjuk, külön-külön megszínezzük, és a kekszre kenjük. Hűvös helyen hagyjuk a mázat megszáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.