Elkészítés: A tojásokat félbevágtam, a fehérjét felszeleteltem, a sárgát külön edényben gyűjtöttem.
A sárgák mellé 1 fej hagymát csíkoztam, majd megsózva kicsit állni hagytam. Addig az újhagymaszárat és a idlinget is felaprítottam, olívaolajat, őrölt borsot, 3 evőkanál tejfölt adtam hozzá, jól elkevertem.
sszeöntöttem a hagymát, a fehérjét és az előbb kikevert masszát, és óvatosan tettem hozzá 1 kávéskanál ecetes tormát. Majd még egyet, mert közben megkóstoltam. Nagyon finom lett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.