Piskóta: az összes hozzávalót alaposan átbotmixeljük, a masszát hab szifonba töltjük, beleengedjük a két patront és alaposan felrázzuk. Papír pohárba töltjük, mikrohullámú sütőbe 600 watton 40 másodperc alatt elkészítjük. Mikróból kivéve a poharat átfordítva hűtjük.
Kávé szirup: a kávét összekeverjük a cukorral, a kész piskótát meglocsoljuk vele.
Kávézselé: a kávét a cukorral felforraljuk, hozzáadjuk a likőrt, majd a zselatint, formába öntjük, hűtőbe tesszük tálalásig.
Mascarpone mousse: a mascarponét vaníliával kikeverjük, hozzáadjuk a felmelegített zselatint, az olvasztott fehér csokit és a tejszínt. Formába töltve vagy fóliába csomagolva (henger alakúra formázva) tálalásig hűtjük.
Csokoládé tuille: a csokit temperáljuk, buborékfóliára kenve lehűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.