Szétválasztjuk a tojásokat, a fehérjéből a cukorral kemény habot verünk, majd egyesével hozzáadjuk a tojássárgákat, majd kanalanként a sütőporral elkevert lisztet.
A tésztát kivajazott, kilisztezett, 26 cm-es kapcsos tortaformába öntjük, és 10-13 perc alatt, a 180 fokra előmelegített sütőben, készre sütjük.Tűpróba szükséges. Ha kész, a pattintsuk szét a formát, vegyük ki a piskótalapot, és tegyük egy rácsra kihűlni.
A krémhez a pudingport az előírásnak megfelelően megfőzzük, majd a kihűlt, és újra kivajazott oldalú tortaformába visszatett tésztára öntjük.
A Hullala cukrászhabot kemény habbá verjük, majd a joghurtokat az étkezési zselatinnal és a cukorral, alacsony lángon összemelegítjük.
Ezután a kemény habhoz öntjük, és robotgéppel összedolgozzuk, végül a fagyasztott gyümölcs mixet is óvatosan belekavarjuk, ezután a puding tetejére rétegezzük.Hűtőszekrénybe tesszük, és 3-4 óra múlva tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.