A tésztához a tojásfehérjét felverjük, hozzáadjuk a cukrot, és, a dió kivételével, a többi alapanyagot. Egy kerek, kapcsos tortaformát olajjal kikenünk, beleöntjük a habot, erre szórjuk a diót. 1 órán át 150 fokos sütőben szárítjuk.
Hagyjuk hűlni, majd tálcára csúsztatjuk úgy, hogy diós rész lesz felül. A meleg tésztát megkenjük mogyorókrémmel, jó vastagon.
A krémhez a tejből, a tojássárgájából, a cukorból és a pudingporból krémet főzünk, majd elfelezzük. Az egyik felébe belekeverjük a gőz fölött vagy mikróban megolvasztott csokoládét, és kihűtjük. A margarint szintén elfelezzük, és külön-külön elkeverjük a vaníliás és a csokis krémmel.
A mogyorókrémmel megkent tésztára kenjük a sárga krémet, beborítjuk tejbe mártogatott háztartási kekszekkel, majd erre jön a csokis krém. Végül tejszínhabbal bevonjuk.
Megjegyzés
A keksszel óvatosan bánjuk, nem szabad túlságosan eláztatni, a krémtől úgyis megpuhul. A torta isteni, nem nagyon kell tárolni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.