Elkészítjük a csokis pudingot előírás szerint. A fél liter tejhez, másfél csomag pudingot használjunk, adjunk hozzá 5 evőkanál cukrot. Ugyanígy elkészítünk egy másik ízesítésű pudingot is - ezt félretesszük.
Ha elkészült, folpackkal kibélelt tortaformába öntjük, majd rumos tejbe áztatott piskótával gyorsan körberakjuk.
Ezután a gesztenyét a margarinnal kikeverjük, beleteszünk rumot, majd rákenjük a piskótára, és mazsolával megszórjuk.
Ismét a piskóta jön, majd a másik pudingot kenjük rá, végül tejszínnel lekenjük a tetejét, és olvasztott csokit is öntünk rá. Legalább 4 órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.