Kibélelünk dupla réteg sütőpapírral egy 22 cm átmérőjű, kör alakú tortaformát. A sajttortaalaphoz egy nagy tálba tesszük a hozzávalókat, simára keverjük a merülőmixerrel, és az előkészített formába simítjuk. 160 fokra előmelegített sütőben kb. 45 percig sütjük, majd kikapcsolt sütőben további 30 percig szárítjuk. Kivesszük, és teljesen kihűtjük.
A piskótához elvegyítjük a lisztet a sütőporral és a sóval. A tojásokat fehérefésig habosítjuk a cukorral. Homogénre keverjük a tejet az olajjal és a vaníliával, és a lisztes keverékkel váltakozva a tojásos masszához keverjük. Egy 22 cm átmérőjű tortakarikába öntjük, és 175 fokon 25-30 percig sütjük.
A pudingkrémhez 4-5 ek tejet öntünk a cukorral, a sóval és a pudingporral kihabosított tojásra. A maradék tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a pudingos tojáshabot. Közepes lángon besűrűsítjük, majd kihűtjük. A piskótát vízszintesen kétfelé vágjuk, az alsó lapra ráillesztjük sajttortát. A tetején eloszlatjuk a pudingkrémet, befedjük a másik piskótalappal, és néhány órára a hűtőbe tesszük a tortát.
A mázhoz felforraljuk a tejszínt, ráöntjük a feldarabolt csokoládéra, állni hagyjuk 1 percig, majd simára keverjük. Belecsipkedjük a vajat, és homogénre keverjük a szószt. A tortát sütőrácsra helyezzük, és bevonjuk a csokoládémázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.