A tésztához a porcukrot és a tojássárgáját habosra keverjük, hozzáadjuk a tejet és az olajat, majd adagonként elkeverve a sütőporral vegyített lisztet. Végül óvatos mozdulatokkal belekeverjük a habbá vert tojásfehérjét.
A masszát magas falú tepsibe vagy tortaformában simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, majd kivesszük és kihűtjük.
A krémhez a tejfölt elkeverjük a vaníliás cukorral, majd a kihűlt tésztára kenjük.
A mázhoz a vízben felfőzzük a vaníliás pudingot a porcukorral, és langyosra hűtjük, majd hozzáadjuk az italport. A tejfölös krém tetejére öntjük, és minimum 1 órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.