A krémhez a pudingport sűrűsödésig főzzük a tejben. Amikor besűrüsödött, belerakjuk a cukrot, elkeverjük, és amikor már langyosra hűlt, hozzákeverjük a tejfölt és a citrom reszelt héját. Félretesszük, és hagyjuk hűlni.
A tésztához összegyúrjuk a lisztet, a margarint, a cukrot és a tojásokat, kb. 4 evőkanál tejet öntünk hozzá, végül hozzáadunk egy csipet sót és reszelt citromhéjat. Alaposan összegyúrjuk, majd hűtőben pihentetjük kb. fél óráig.
A tésztát kettéválasztjuk, majd egy 40 x 32 cm-es tepsi méretére kinyújtjuk őket, és az egyiket belesimítjuk a sütőpapírral bélelt tepsibe, villával megszurkáljuk. Egyenletesen rákenjük a krémet, majd beborítjuk a tészta másik felével.
170 fokra előmelegített sütőben kb. 25 - 30 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd meghintjük porcukorral, és felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.