A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a szódabikarbónát, a tojást, a cukrot és a kakaóport. Belekeverünk egy evőkanál tejfölt, és annyi tejet, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk. Végül a tésztát kétfelé osztjuk.
A krémhez a vaníliás pudingport a cukorral, a vaníliás cukorral és a tejjel megfőzzük, és kihűtjük. A hideg krémhez hozzákeverjük a tejfölt.
Az egyik tésztát tepsi méretűre nyújtjuk, a tepsibe tesszük, rákenjük a krémet és beborítjuk a másik, kinyújtott lappal. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt, felszeleteljük, porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.