A tojások sárgáját a cukorral, a pudingporral és egy löttyintés tejjel alaposan elkeverjük (előzőleg a sárgájákat a cukorral kissé habosítsuk ki).
A maradék tejet felforraljuk a vanília kikapart magjaival. Ahogy forrt egyet, beleöntjük a sűrű masszát, majd addig keverjük, míg jó sűrű pudingot nem kapunk. Ezután hagyjuk kihűlni.
A túrót áttörjük, majd hozzáöntjük a kihűlt vaníliás alapot, és botmixerrel teljesen krémesre keverjük. Poharakba, tálakba adagolva lehűtjük.
Tálaláskor megszórhatjuk mazsolával, citromhéjjal, esetleg készíthetünk hozzá karamell- vagy gyümölcsöntetet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.