Felkockázzuk a kenyeret, majd beáztatjuk a kovászos uborka levébe, amíg előkészítjük a többi hozzávalót.
Az uborkákat felkockázzuk, aztán 1-2 evőkanálnyit félreteszünk a tálaláshoz. Turmixgépbe tesszük a kenyeres uborkalével, a megtisztított fokhagymagerezddel, az olívaolajjal és a joghurttal együtt. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint, majd simára pürésítsük.
Tálalás előtt a levest a hűtőbe tesszük legalább 1-2 órára. Végül levesestányérokba adagoljuk, és egy kevés görög joghurttal kínáljuk, valamint a félretett uborkakockákkal díszítve, némi borssal megszórva.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.